TARIEVEN

Met bijna alle landelijke verzekeraars hebben wij een contract afgesloten. Wij zullen daarom de in de contracten afgesloten tarieven hanteren. Onderstaande tarieven gelden voor de zorg aan niet-verzekerde patiënten. De tarieven zijn gebaseerd op berekeningen van de Nederlandse Zorgautoriteiten, KPMG, de VVAA en op advies van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie).
Voor mensen met fysiotherapie in het verzekeringspakket is het belangrijk om te weten, dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om het maximaal aantal vergoede behandelingen of het te besteden bedrag te bewaken. Wij kunnen dit niet meer voor u controleren door de grote verschillen in vergoedingen én door de vele verschillende pakketten bij de verzekeringsmaatschappijen.
TARIEVEN 2023:
Reguliere zitting fysiotherapie €45,00
Zitting fysiotherapie inclusief huisbehandeling €57,00
Zitting manuele therapie of kinderfysiotherapie €57,75
Zitting oedeemfysiotherapie of bekkenfysiotherapie €57,75
Zitting manuele therapie, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie of bekkenfysiotherapie inclusief huisbehandeling €63,25
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek €63,25
Screening, intake en onderzoek €63,25
Telefonische zitting €26,50

* Tapemateriaal wordt niet door de verzekeraars vergoed. Toeslag tape- en oefenmaterialen is afhankelijk van gebruikt materiaal en komt bovenop het zittingtarief.